Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en deux
- ½ piment rouge frais, émincé finement
- 10 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 pincée de sel
- du poivre moulu
- 180 g de beurre, en petits dés
- Nutrition
- per 180 g
- Calories
- 444 kJ / 108 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Salade thaïe
15min
Sorbet concombre-sirop d'érable
3h 5min
Les guinettes bordelaises
4h 5min
Fond brun de viande
2h 40min
Papillotes de moules gingembre et coco
40min
Beurre aux algues
2h 20min
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Sandwichs au bœuf façon pastrami
16h 10min
Glace au sarrasin
12h
Bouillon de volaille maison
1h 45 min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1h 5min