Mug cake aux pommes et aux raisins secs
TM6 TM5

Mug cake aux pommes et aux raisins secs

3.8 ( 8 ratings )

Ingredients

  • 120 g de farine de blé
  • 100 g de sucre de canne
  • 60 g de beurre doux fondu
  • 2 œufs
  • 40 g de lait
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 150 g de pommes Golden épluchées et détaillées en dés (1 cm env.)
  • 20 g de raisins secs sultanines
  • sirop d'érable ou sauce au caramel
    or sucre glace maison

Nutrition
per 1 tasse
Calories
388 kcal / 1623 kJ
Protein
7.6 g
Fat
15.7 g
Carbohydrates
57.7 g
Fibre
1.6 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes