Poichichade

Poichichade

4.6 23 ratings
Prep. 5 min
Total 10 min
10 portions

Ingredients

  • d'ail
    1 gousse
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de pois chiches en conserve égouttés et rincés (réserver 4-5 pois chiches pour la finition)
    260 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de piment d'Espelette
    1 pincée

Nutrition per 1 portion

Calories 69.6 kcal / 290.6 kJ
Protein 2.4 g
Fat 4.3 g
Carbohydrates 5.2 g
Fibre 2.3 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...