Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 700 g de fromage blanc nature
Le jour même
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 30 g de sucre en poudre
- 400 g de chair de melon galia, détaillée en cubes (2 cm)
- 3 tranches de brioche rassie, toastées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 983.7 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 21.2 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15 min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Tiramisu poivron-framboise
8h 45min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Jus de baies d'açaï, orange et pomme
No ratings
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15 min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
No ratings
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35min
Sorbet mojito
12h
Alfajores à la coco et au caramel
1h 15 min