![Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/194230.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- chapelure
- 180 g de sucre en poudre
- 100 g de pâte d'amande, coupée en morceaux
- 150 g de beurre doux, mou, et en morceaux, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 180 g de farine blanche type 45
- 3 c. à café rase de levure chimique
- 200 g de griottes, égouttées
- 1400 g d'eau
- sucre glace maison, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 697.7 kJ / 166.9 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 20.4 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Strudel à la pomme
1h 45 min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Roulé de pain
1h 15min
Brioche au potiron
3h 45min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Angel cake au citron
1h 5min
Jalousie aux pommes
1h 25 min
Gâteau noix-café à la vapeur
1h 15min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Streusel
2h
Kougelhopf
2h 55min
Pain de Gênes
1h