Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La base speculoos
- 150 g de biscuits speculoos
- 30 g d'amandes en poudre
- 50 g de beurre demi-sel, fondu
L'appareil à gâteau magique
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 110 g de sucre en poudre
- 90 g de beurre demi-sel, fondu
- 1 c. à café d'extrait naturel d'amande amère
- 80 g de farine de blé
- 30 g d'amandes en poudre
- 350 g de boisson végétale à l'amande
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1325.5 kJ / 317.1 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 29.4 g
- Fat
- 19.9 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau à la noix de coco
50min
Gâteau aux pommes
40min
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Gâteau brigadier
2h 30min
Gâteau nantais
1h
Gâteau "Petit Duc"
30min
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40min
Gâteau express
40min
Galette au beurre
1h
Gâteau magique à la noix de coco
1h
Gâteau magique à la vanille
3h 15min