Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Osso-buco
1h 20min
Pot-au-feu de pintade
1h 20min
Thon encebollado
1h 15min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30 min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15min
Lapin à la provençale
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min