Œufs Bénédicte light

Œufs Bénédicte light

2.9 26 ratings
Prep. 30 min
Total 50 min
4 portions

Ingredients

  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 4 œufs
  • 610 g d'eau
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 2 c. à soupe de crème liquide entière
  • 2 c. à café de fécule de maïs
  • du poivre moulu
  • 110 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes (1 cm)
  • 4 muffins anglais
  • 70 g de mélange de jeunes pousses de salade
    70 g de roquette

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Sodium 502.9 mg
Protein 14.4 g
Calories 2069.8 kJ / 494.7 kcal
Fat 37 g
Fibre 1.4 g
Saturated Fat 18.7 g
Carbohydrates 28.1 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...