Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 4 œufs
- 610 g d'eau
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- 2 c. à café de fécule de maïs
- du poivre moulu
- 110 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes (1 cm)
- 4 muffins anglais
-
70
g de mélange de jeunes pousses de salade
or 70 g de roquette
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1997 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Salade César
30min
Œuf mollet aux palourdes et petits pois
50min
Power bowl de Popeye aux mûres
15min
Galettes aux Fruits (Paul) Métrique
1h 25min
Œufs Bénédicte
45 min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras
3h 35min
Risotto tout vert
40min
Milk-shake meringué
10min
Raviolis vietnamiens vapeur au porc
50min
Salade de bœuf thaïe
30min
Cocktail Amaretto sour
10min