Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'oignons jaunes, coupés en quatre
- 40 g de brandy
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de sucre roux
- 1 aubergine, coupée en 12 rondelles
- 10 g de caramel liquide
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- 1 pâte feuilletée
- 1 fromage de chèvre, coupé en tranches
- 100 g de fromage râpé
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Rondelles d'aubergine façon minipizzas
45min
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Couronne feuilletée aux légumes rôtis
1h 40min
Quiche saumon épinards façon Saint-Honoré
2h 10min
Pizza aux légumes grillés et feta
1h
Tatin de poivron et tapenade
1h 5 min
Tatin d'aubergine
1h 5 min
Aubergine farcie
1h 5 min
Cheesecake salé au poivron
45min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min