Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g d'oignons, en deux
- 1 gousse d'ail
- 85 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de piment en poudre, au goût
or ½ c. à café de piment sec en flocons, au goût - 1000 g de moules frais, nettoyés ou non, avec la coquille
- 200 g de tomates pelées en dés, en boîte, avec la coquille
- 100 g de vin blanc sec
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
French dressing raffiné
15min
Viande hachée
35min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Lasagnes classiques
2h
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Sauce bolognaise
3h 15min
Assiette bernoise
1h 15min
Veau à la sauce au thon
13h
Champignons à l'ail
20min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Sauce à l’ail
15min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min