Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur et égrainée
-
20
g de farine de blé, et un peu pour les moules
or 20 g de poudre de flan à la vanille, et un peu pour les moules - 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- beurre doux pour les moules
- 1 pâte feuilletée maison
- 50 - 150 g de cassis, frais ou surgelés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 23.3 g
- Fat
- 16.3 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Gratin de poire aux amandes
45min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Les financiers aux canneberges
35min
Clafoutis aux myrtilles
50min
Petits flans pâtissiers
1h 15 min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15 min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Financiers au citron
40min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Pasteras aux pommes
25min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45min