Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La charlotte
- 15 - 20 biscuits à la cuillère
- 300 g de nectarines, coupées en petits cubes
- 90 g de sucre en poudre
- 4 feuilles de gélatine alimentaire, ramollies dans l'eau froide et égouttées
- 400 g de crème liquide entière, très froide
Le coulis
- 130 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 250 g de pêches bien mûres, coupées en petits cubes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Iles flottantes
1h
Œufs en chocolat de Pâques
2h 45min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Gratins à la banane
35min
Flan pâtissier aux prunes
2h 5 min
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Gâteau de riz au caramel
1h 40 min
Crème anglaise à l'orange
1h
Crème anglaise
10 min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Pannacottas after eight
5h 35min
Verrine à la pomme
30min