Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 250 g de fromage de chèvre frais
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de lait
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 10 g de cognac
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1628 kJ / 388.4 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pain d'épices
1h 15 min
Broyé du Poitou
1h 15 min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min
Kouign-amann
2h 15min
Gâche vendéenne
3h 20min
Paille à la confiture
1h 30 min
Cannelés
13h 45min
Pain vapeur à l'épeautre
1h 30 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Galette au beurre
1h
Pastis landais
2h 30min
Fouace
3h 15min