
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule et pour fariner
- 75 g de beurre demi-sel coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 600 g de blancs de poireau détaillés en tronçons
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 125 g de mozzarella de bufflonne coupée en fines tranches
- 200 g de saumon fumé en tranches
- 3 brins d'aneth frais
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 350.5 kcal / 1465.2 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Fat
- 23.8 g
- Carbohydrates
- 19.7 g
- Fibre
- 5 g