Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 35 g de cassonade
- 70 g de miel
- 40 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée d'épices à pain d'épices
- 1 étoile de badiane
- 220 g de poires Williams, détaillées en dés
- 50 g de raisins secs
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 449.9 kJ / 105.5 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 26.2 g
- Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Chutney à la mangue
4h
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1h 40 min
Chutney mangue-raisin
35 min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 min
Chutney aux raisins
25min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min