![Fenetra de Toulouse Fenetra de Toulouse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6956F76-46D3-457A-8B6B-0A4F5E54A1E5/Derivates/1366af46-b8ba-4eac-9e39-f7f6f8f27ac3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 70 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 180 g de confiture d'abricots
- 60 g d'écorce de citron confit
La meringue
- 20 g de farine de blé
- 80 g d'amandes en poudre
- 60 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2549.2 kJ / 609.8 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 82.7 g
- Fat
- 26.5 g
- Fibre
- 3 g
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