Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2097 kJ / 498 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 78.8 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Compote express de pêche au caramel
10 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Fontainebleaux et coulis de cerises
4h 40min
Pâté périgourdin
48h
Chutney de figues
4h
Gelée de pomme à la vanille
6h
Tiramisu aux cerises
2h 15 min
Confiture légère cerise-fraise
40min
Pêche Melba
6h
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de raisin
6h