Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Cotriade
1h
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Calamar à la piperade
35min
Mouclade
1h
Féroce d'avocat
30min
Brandade de morue
24h 35 min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Piquillos à la morue
1h 30min
La cuisson des langoustines
40min
Acras de morue
13h