Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Moules à l'escabèche
24h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Bouillabaisse
1h 15min
Moules marinées à l'espagnole
45min
Brandade de morue
24h 35min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1h
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Bricks au crabe
45min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15min
Colombo de porc
1h 15min
Acras de morue
13h
Calamars farcis au chorizo
1h 10min