
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 gousses d'ail à ajuster en fonction des goûts
- 25 g d'huile d'olive
- 3 pincées de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
-
1 - 2
c. à café d'origan frais ciselé, et un peu pour la finition
or 1 - 2 c. à café de sarriette fraîche ciselée, et un peu pour la finition - 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quartiers
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sucre en poudre (optional)
- 4 tranches épaisses de pain de campagne
- 400 - 500 g de feta détaillée en cubes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 345 kcal / 1437 kJ
- Protein
- 17.3 g
- Fat
- 26.8 g
- Carbohydrates
- 8.8 g