Appareils et accessoires
Gratin dauphinois
Préparation 15min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
butter for greasing
-
Swiss cheese (optionnel)30 g
-
garlic clove1
-
potatoes peeled and cut into round slices (2-3 mm)1200 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
341.5 mg
Protides
4.9 g
Calories
1252 kJ /
299.2 kcal
Lipides
15.6 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
9.6 g
Glucides
36.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Vegan Cocktail Sauce
5min
Crêpes
1h 15min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Steak tartare
30min
Milanese risotto
25min
Grand Marnier® soufflé
1h
Crème Pâtissière
15min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Quiche Lorraine
45min
Currywurst Sauce
30min
Steak tartare
10min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min