Appareils et accessoires
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Préparation 20min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
720.7 mg
Protides
48.6 g
Calories
3317.8 kJ /
793 kcal
Lipides
31 g
Fibre
16.8 g
Graisses saturées
6.7 g
Glucides
91.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Bolognesesaus
1h 15min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Groentesticks
Pas d’évaluation
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min