Appareils et accessoires
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Préparation 15min
Total 5h
4 portions
Ingrédients
-
red wine750 g
-
100 g waterPort wine100 g
-
water250 g
-
sugar350 g
-
cinnamon sticks2
-
star anise2
-
orange zest 2 pieces (1 cm x 3-4 cm)
-
Bosc pears (approx. 180 g each), peeled4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
17.6 mg
Protides
1.2 g
Calories
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
125.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Berry Liqueur
25min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2h
Barbecued pork ribs
28h 10min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Pear and ginger paste
26h 25min
Potato Gratin
1h 10min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Freeform bread with filling
1h 35min
Melting moments with passionfruit cream
45min