Appareils et accessoires
Baklava Cheesecake
Préparation 10min
Total 3h 30min
12 portions
Ingrédients
-
pistachio nuts plus extra for garnishing50 g
-
butter cut in pieces60 g
-
phyllo pastry (approx. 30 cm x 40 cm)6 sheets
-
cream cheese500 g
-
whipping cream120 g
-
sugar270 g
-
eggs3
-
water120 g
-
rose water (optionnel)20 g
-
honey50 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cardamom2 - 3 pinches
-
dried edible rose petals (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
220.2 mg
Protides
5.8 g
Calories
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sambal Zucchini Noodles
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1h 45min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Orange Pound Cake
1h 15min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Creamy Potato Salad
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
1h
Black garlic and onion jam
55min
Pesto Pasta Salad
30min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40min