Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
TM6 TM5

Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)

5.0 ( 1 évaluation )

Ingrédients

  • 80 g shallots
  • 4 garlic cloves
  • 5 candlenuts (buah keras)
  • 20 g roasted shrimp paste (belacan)
  • 10 dried chillies rinsed, soaked and deseeded
  • 40 g cooking oil
  • 100 g onions (approx 1 onion), cut in thin slices
  • 100 g stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed
  • 1 pinch salt
  • 20 g sugar
  • 200 g medium-sized prawns deshelled and deveined

Infos nut.
par 1 portion
Calories
324 kcal / 1355.6 kJ
Protides
17.7 g
Lipides
16 g
Glucides
30.8 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
633.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives