Appareils et accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Préparation 10min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
244.4 mg
Protides
29.1 g
Calories
3037.5 kJ /
726 kcal
Lipides
12 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
23.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
XXL kip pastei
1h 55min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min