Appareils et accessoires
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Préparation 25min
Total 19h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Sodium
4738 mg
Protides
326.7 g
Calories
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Lipides
63.5 g
Fibre
42 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
256.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Speculoos druiven tiramisu
1h
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Gazellehoorns
1h
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Batbout met kaas
30min