Appareils et accessoires
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Préparation 20min
Total 1h
8 portie
Ingrédients
Chermoula marinade en saus
-
koriander, vers gehakt40 g
-
olijfolie en een beetje voor de braadpan80 gram
-
citroensap4 el
-
teentjes knoflook4
-
zoete paprikapoeder4 el
-
komijn, gemalen2 el
-
zout2 tl
-
gedroogde gemalen gember2 tl
-
cayennepeper, gemalen (optionnel)2 tl
-
water120 g
De vis
-
1000 g witvisfilet, (tarbot, heilbot, zeewolf, griet, kabeljauw)goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt1000 g
-
wortelen in schijfjes (3 mm)300 g
-
tomaten in schijfjes (1 cm)600 g
-
groene en rode paprika's (mix) in ringen (1 cm)350 g
-
chillipepers, vers (optionnel) in ringen (5 mm)4
-
aardappelen in schijfjes (3 mm)200 g
-
citroenen in schijfjes (5 mm)2
-
olijven, zwart, ontpit100 g
-
zout1 tl
Couscous
-
couscous500 g
-
dadels, ontpit140 g
-
water500 g
-
groentebouillonpasta2 el
-
zout naar smaak1 tl
-
koriander, vers gehakt4 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1387.9 mg
Protides
35 g
Calories
2597.2 kJ /
620.7 kcal
Lipides
18.3 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
82.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Crème anglaise
15min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation