Appareils et accessoires
Zeevruchtensoep
Préparation 5min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2044.7 mg
Protides
45.8 g
Calories
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
21.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Frisse koolsalade
15min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Stoofvlees
3h 10min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min