Appareils et accessoires
Pikante Kip met Kokosrijst
Préparation 10min
Total 1h 25min
6 portie
Ingrédients
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook3
-
rode peper, vers ontdaan van zaadjes, grof gehakt, plus extra, in plakjes gesneden, voor garnering1
-
olie20 g
-
gele curry pasta50 g
-
citroengras, vers2 stukken
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)20 g
-
kaffir limoenblad, vers (optionnel)2
-
1000 g kippenbout, met velkip (900-1000 g) (zie variatie)1
-
water600 g
-
kokosmelk, uit blik250 g
-
basmati rijst250 g
-
koriander, vers voor garnering
-
limoen (optionnel) in plakjes gesneden, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
238 mg
Protides
46.6 g
Calories
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Lipides
42.8 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
14.3 g
Glucides
47.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Muntthee
25min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min