Appareils et accessoires
Amandelcake
Préparation 15min
Total 50min
12 porties
Ingrédients
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
48.4 mg
Protides
6.4 g
Calories
993 kJ /
237.3 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Ananas Dessert met Meringue
25min
Zalm met rijst en champignons
30min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Tiramisu Smoothie
5min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Koninginnenhapje
55min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Mango Dessert met Passie Fruit
10min