Appareils et accessoires
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Préparation 5min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (optionnel) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (optionnel)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
803.2 mg
Protides
11.3 g
Calories
1492 kJ /
356 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
60.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Omelet Caprese
30min
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Verse Tomatensoep
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min