Appareils et accessoires
Béarnaisesaus
Préparation 5min
Total 20min
8 portie
Ingrédients
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portie
Sodium
1272 mg
Protides
25 g
Calories
7784 kJ /
1859 kcal
Lipides
195 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
104 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Taart met peer en brie
1h 10min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Vanille-ijs
12h