Appareils et accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Préparation 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingrédients
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6994.2 mg
Protides
37.8 g
Calories
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Lipides
36.1 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
38.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentepannenkoekjes
20min
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Sacher taart
3h
Driedubbele Chocolade Muffins
50min