Appareils et accessoires
Cijfertaart
Préparation 30min
Total 2h
16 portie
Ingrédients
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Lipides
33.8 g
Fibre
1.2 g
Glucides
61.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Gestoomde spinaziecake
35min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Amandelcake
50min