Appareils et accessoires
BBQ Sauce
Préparation 10min
Total 5h
29 oz
Ingrédients
-
ripe tomatoes quartered26 oz
-
onions quartered5 oz
-
red bell peppers deseeded and quartered5 oz
-
long red chili halved, deseeded if preferred1
-
garlic cloves3
-
pitted dates2 oz
-
plums halved and stones removed3
-
tomato paste5 oz
-
balsamic vinegar3 ½ oz
-
sugar1 oz
-
soy sauce2 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
192.4 mg
Protides
0.6 g
Calories
113.7 kJ /
27.2 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Chutney
1h 20min
Coleslaw
10min
Baguettes
3h 45min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Garam Masala
10min
Umami Paste
5min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Butterscotch Pudding
35min
Parker Rolls
2h 20min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
French Dressing
10min