Appareils et accessoires
Chinese egg noodles
Préparation 30min
Total 1h
350 g
Ingrédients
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 350 g
Sodium
2562.8 mg
Protides
36.8 g
Calories
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
183.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade noodles and dumplings
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Thick and Creamy Custard
15min
Steamed Seafood Feast
1h
Browning Beef Strips
Pas d’évaluation
Greek Yogurt
11h 40min
Indonesian red spice paste
45min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Pumpkin Chai Latte
20min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Energy breakfast bars
40min