Appareils et accessoires
Melon and cucumber sour mocktail
Préparation 10min
Total 15min
4 glasses
Ingrédients
-
honeydew melon flesh only, cut into pieces400 g
-
cucumber peeled and cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only, plus extra, to garnish2 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
freshly squeezed lime juice50 g
-
egg white1
-
ice cubes plus extra, to serve500 g
-
agave syrup to taste40 - 60 g
-
tonic water to taste200 - 250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
40.8 mg
Protides
2.1 g
Calories
467.4 kJ /
111.7 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
27.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mocktails
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Spicy Cheese Dip
20min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Leek and cheese tart
1h 15min
Sous-vide Steak
Pas d’évaluation
Vegetable Stock Paste
Pas d’évaluation
Fruit Ice Cream
5min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Caprese Omelette
30min
Sambal Brinjal
40min
Caprese omelette
30min