Spring Chicken Casserole
TM6 TM5 TM31

Spring Chicken Casserole

4.2 ( 66 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g plain flour
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 8 chicken thighs, boneless skin on
  • 3 - 4 Tbsp olive oil for frying
  • 200 g onions quartered
  • 160 g celery stalks cut in pieces
  • 320 g carrots cut in pieces
  • 800 g chicken stock
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
    ou 1 tsp dried thyme leaves only
  • 650 - 800 g potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g frozen green peas

Infos nut.
par 1 portion
Calories
474 kcal / 1984 kJ
Protides
24.8 g
Lipides
29.2 g
Glucides
28 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives