Appareils et accessoires
Passion Fruit Tart with Meringue
Préparation 25min
Total 5h 10min
8 portions
Ingrédients
Pastry Crust
-
lemon1
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter in pieces7 oz
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
large eggs divided8
-
heavy whipping cream14 oz
-
sugar4 ½ oz
-
6 oz passion fruit purée, canned, blendpassion fruit juice blend6 oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
salt1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
289.9 mg
Protides
16.3 g
Calories
2891.4 kJ /
691.1 kcal
Lipides
26.3 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
13.9 g
Glucides
99 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hawaiian Delights
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilla Yogurt
Pas d’évaluation
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Lemon Bundt Cake
2h
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Cherry Amaretto Dream
10min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Choron Sauce
20min
Corn Muffins
45min
Chocolate Ganache Brownie
3h