Appareils et accessoires
Surimi Stick Salad
Préparation 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
549.1 mg
Protides
11.4 g
Calories
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Lipides
23.4 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Pas d’évaluation
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Courgetti Carbonara
40min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Thai Cucumber Salad
15min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30min
Pistachio Cream Pasta
30min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min