Appareils et accessoires
Maple-glazed Carrots
Préparation 5min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled, cut in batons (7 cm long)600 g
-
olive oil40 g
-
maple syrup60 g
-
wholegrain mustard4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
495.2 mg
Protides
1 g
Calories
658.3 kJ /
157.4 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
18.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Thai Cucumber Salad
15min
Raw Asian Salad
10min
Potato Gratin
1h 10min
Grated Carrot Salad
10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min