Versions compatibles
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protides
- 9.1 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 26 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 93.6 mg
Recettes alternatives
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Almond and pear tart
40min
Rice pudding
50min
Sago custard puddings
35min
Caribbean carrot cake
2h 10min
White chocolate and coconut rice pudding
35min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Coconut rice pudding with banana
50min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min