Appareils et accessoires
Zalmvlecht
Préparation 20min
Total 2h 20min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optionnel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
535.8 mg
Protides
13.7 g
Calories
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Lipides
16.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Gefermenteerde rode uien
96h
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation