Versions compatibles
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 8 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g uien, in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen, geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 2 el koud water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 4 Frankfurter worsten, in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room, om af te werken
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protides
- 8.7 g
- Glucides
- 45.4 g
- Lipides
- 15.1 g
- Graisses saturées
- 4.7 g
- Fibre
- 7.9 g
- Sodium
- 234.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Rode kool cups met kip
25min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15 min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation