Mexican corn salad
TM6 TM5 TM31

Mexican corn salad

4.8 ( 18 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g water
  • 1 tsp sea salt plus an extra 2 pinches
  • 150 g black rice well rinsed and drained
  • 4 - 5 corn cobs kernels removed (approx. 500 g)
  • 1 jalapeño chilli trimmed
  • 4 sprigs fresh coriander leaves only, plus extra to serve
  • 3 spring onions/green onions trimmed and cut into pieces
  • 50 g mayonnaise (see Tip)
  • 50 g sour cream
  • 1 lime zest and juice
  • 2 pinches ground black pepper
  • 60 g feta cheese crumbled
  • 1 fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
276.4 kcal / 1156.6 kJ
Protides
6.8 g
Lipides
12.6 g
Glucides
38 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
3.8 g
Sodium
521.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives