Appareils et accessoires
Raspberry Almond Pulp Cakes
Préparation 20min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
62 mg
Protides
8 g
Calories
1448 kJ /
346 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Kale Chips
40min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Five seed bread
1h 50min
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Tomato Focaccia
3h
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Artisan potato bread
2h 5min
Pistachio Butter
5min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min