Appareils et accessoires
Beer Pickles
Préparation 20min
Total 24h 20min
4 jars
Ingrédients
-
black peppercorns divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Persian cucumbers ends trimmed (approx. 3-4)16 oz
-
garlic cloves2
-
white vinegar8 oz
-
lager beer6 oz
-
water2 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
589.2 mg
Protides
1.7 g
Calories
714.5 kJ /
170.8 kcal
Lipides
0.6 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
36.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Fan Favorites - Game Day Snacks
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Guacamole
5min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Roasted Garlic
15min
Devilled Eggs
55min
Poppy Seed Dressing
5min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h