Vegetarian Pizza (TM6)
TM6

Vegetarian Pizza (TM6)

3.8 (4 évaluations )

Ingrédients

Pizza Dough

  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 7 ½ oz water, room temperature
  • 1 tsp sugar
  • 1 packet/envelope active dry yeast (2 ¼ tsp)
  • 14 oz bread flour
  • 1 tsp salt

Topping and Baking

  • 3 ½ oz zucchini, ends removed
  • 4 oz red onion, halved vertically (1 small onion)
  • 3 oz white button mushrooms, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
  • 3 ½ oz yellow bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
  • 3 ½ oz red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
  • 10 oz canned chopped tomatoes, drained
  • 7 oz shredded mozzarella (see Tip)
  • 2 - 3 pinches salt, to taste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2496 kJ / 596 kcal
Protides
24 g
Glucides
74 g
Lipides
20 g
Graisses saturées
8 g
Fibre
8.2 g
Sodium
696 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives