Neapolitan Pizza
TM6

Neapolitan Pizza

4.5 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 1 tsp dried instant yeast
    ou 10 g fresh yeast, crumbled
  • 450 g water
  • 360 g 00 flour, plus extra for dusting
    ou strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 8 g fine sea salt
  • 30 g lemon juice (see tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid powder
  • 200 g pizza sauce, e.g. Mutti Classic
    ou passata
  • 250 g fresh mozzarella sliced, well drained
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • 16 fresh basil leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4585.9 kJ / 1096.1 kcal
Protides
49.7 g
Glucides
150.9 g
Lipides
31.3 g
Graisses saturées
17.4 g
Fibre
7.6 g
Sodium
2696.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives