Appareils et accessoires
Radish, Carrot and Coriander Salad
Préparation 15min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
460 mg
Protides
2 g
Calories
572 kJ /
137 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 h
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Green Leek Gomasio
40min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 h 25min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 h
Maple-glazed Carrots
45min